Saturday, January 27, 2024

गो-पालन व तृष्णा तृप्तीचे शिल्प..

Jan 22, 2024 गो-पालन व तृष्णा तृप्तीचे शिल्प..
गोरक्षण संस्थानला लागून गोरक्षण रोडवर साकारलेल्या गोमुख शिल्प व कारंजाचे लोकार्पण करण्याचा मान संस्थेचे अध्यक्ष श्री दीपककुमारजी भरतिया यांच्यामुळे लाभला. प्रख्यात कलाप्रेमी सतीशजी पिंपळे यांच्या कल्पकतेतून सुमारे तीन महिन्यांच्या परिश्रमातून हे शिल्प साकारले असून, गोकुळातील श्रीकृष्णाचे गोपालन व तृष्णा तृप्तीची सेवा याचा सुरेख मेळ यात साधण्यात आला आहे. 1868पासून गोधन सेवेत कार्यरत गोरक्षण संस्थेतर्फे गोमातांचे रक्षण, पालन, पोषण, सेवा, चिकित्सा व उपचार अशा विविध पातळ्यांवर कार्य केले जात असून, दूध व खिचडी वाटपासारखे अन्य सेवा कार्यही अव्याहत सुरू आहे. गोरक्षण रोडवरून जातांना क्षणभर थांबुन न्याहाळावे, असे हे शिल्प आहे. Thanks to Shri. Deepakkumarji Bhartiya ...
#kiranAgrawal #GorakshanAkola

2 comments:

  1. Develop aCatalogue Design
    that is visually appealing and presents your products in a well-organized, clear format. Employ intuitive navigation, concise descriptions, and high-quality images. For consistency, incorporate the colors and typography of your brand. Guarantee that the text is easily comprehensible by utilizing distinct sections and ample white space. The purchasing experience is improved and sales are stimulated by a well-designed catalogue.

    ReplyDelete
  2. Create an appealing menu that both entertains and directs your patrons. Employ a layout that is both lucid and well-organized, with distinct categories for canapés, main courses, desserts, and beverages. Utilize high-quality images to emphasize signature dishes. Select fonts and colors that are indicative of the ambiance and brand of your restaurant. Ensure that the text is readable by adjusting the spacing and contrast. The dining experience is improved and sales are increased by a Menu Design that has been attentively crafted.

    ReplyDelete